Om mig

Jag heter Annika Winqvist och det är jag som hyr ut. Jag har bott i Skillinge sedan 2002 och berättar gärna om trakten. Här finns något för alla!

Jag och min man bor i gatuhuset. Trädgårdshuset vi hyr ut har både egen ingång och en egen trädgård. Du får gärna ta en titt på mina skulpturer. några ser du här på hemsidan. Jag spelar mycket bridge och tycker om Österlen och dess människor.

Du når mig på telefon 070 640 39 44 eller e-post annikawinqvist44@gmail.com .
Vi hörs!


Jacobsgården – mitt tips

Jag vill gärna tipsa er om Jacobsgården som ligger i Järrestad 10 minuter från Skillinge. Här kan du gå kurs i skulptering och måleri och dessutom hyra rum. Det är en varm och levande plats, väl värt ett besök. Hälsa från mig!


Om mig

Jag heter Annika Winqvist
och det är jag och min man som hyr ut.

Om mig

Kontakt

annikawinqvist44@gmail.com
070 640 39 44

Hitta hit

Styrmansgatan 18
276 60 Skillinge
Sverige

Karta